Treceți la conținutul principal

Calendarul activitatilor an scolar 2011-2012

  • Concursul "Cupa Martisor" - realizat in colaborare cu PALATUL NATIONAL AL COPIILOR BUCURESTI, in cadrul proiectului "Floricele pe campii, avem performante IT"
  • "E ziua ta, mamico!" - texte ilustrate dedicate mamei realizate de elevii de la Cercul Cenaclu Literar si Cercul de Informatica.
  • 20 martie 2012 - "Echinoctiul de primavara" - dezbatere pe tema evenimentului astronomic ce se va petrece in luna martie
  • 21 martie - "Ziua mondiala a padurii"
  • 5 aprilie 2012 - "Cupa iepuras" - concurs de desene pe calculator  realizat in colaborare cu Gradinita cu Program Prelungit nr.4 Suceava
  • 5 mai- "Ziua Europei, e si ziua ta!" - program artistic cu muzică şi dans organizat de elevii de la Cercul de Dans Modern si Cercul  Muzica Vocal Instrumentala. 
  • 9 mai - "Galeria steagurilor UE", atelier de lucru cu tema "Să învăţăm despre Europa"
  • 1 iunie - "Ziua copilului" - activitati in care vor fi implicati elevi de la majoritatea cercurilor artisitce si tehnice de la Palatul Copiilor Suceava.

Postări populare de pe acest blog

Scoala de vara Just4fun, Rarău

10 iulie - Cabana Rarău, Pietrele Doamnei, Piatra Șoimului, Mănăstirea Rarău

Scoala de vară: Tir sportiv cu arma

Tirul sportiv este un sport individual care constă în tragerea cu cea mai mare precizie la țintă fixă sau țintă în mișcare, folosind diferite arme de foc și din diferite poziții. Tirul cu arma poate fi practicat in Romania in cadrul a numeroase cluburi. Tirul sportiv  este o activitate relaxanta si distractiv, ce poate fi practicată atât in interior, cat si in exterior. Printre beneficiile tirului cu arma putem enumera: dezvoltarea disciplinei, cunoașterii de sine, a respectului de sine, îmbunătățirea capacității de concentrare, echilibrul, viteza de reacție, coordonarea mișcărilor si atenția. Este un sport ideal pentru adolescenți, fiind chiar unul dintre cele mai recreative.  Primele cluburi de tir sportiv au fost înființate în secolul al XIX-lea. Cel mai înalt for al sportului este Federația Internațională de Tir Sportiv (International Shooting Sport Federation, prescurtat ISSF). Astăzi a fost ziua dedicată tirului sportiv cu arma la Poligonul “Iacob Buiucliu” din Solca, fiind coordon…

Scoala de vara "Just4fun", ed. a III-a, 2018

Ziua 1 - Echitație la Capu Câmpului
Unii îl numesc sport nobil, iar alții cred că e doar un mod de a pierde vremea pe spinarea unui cal. În realitate, echitația e un sport solicitant pentru întreg organismul și accesibil oricărui doritor de alternative sportive. Sincronul mișcărilor echipei (cal-călăreț) face nu doar colaborarea plăcută, dar este și elementul care își pune amprenta asupra forței psihice și a rezultatelor obținute la nivelul inimii și a plămânilor, îmbunătățind respirația afectată de mediul poluat în care ne aflăm adesea.
Jocuri distractive: Scrie în echipă, Joc de orientare (legați de mână)Cel mai înalt turn (având la dispoziție 10 spaghete, bandă de lipit, 1m sfoară și 2 bezele lipicioase)