Treceți la conținutul principal

"Fantezii de mărţişor"

Realizarea acestui proiect a pornit de la ideea că anotimpul primăvara este preferatul copiilor, nu numai prin  frumuseţea sa dar şi prin bogăţia sărbătorilor: 1 Martie, 8 Martie, Echinocţiul de primăvară, Ziua Pădurii, Paştele, Ziua Europei. Cadrele didactice din Palatul Copiilor Suceava au cunostinţe şi talentul necesar pentru a realiza activităţi deosebite.  
Prima activitate la care au participat elevi de la Cercul Atelierul Fanteziei din cadrul Palatului Copiilor Suceava este intitulată "Fantezii de mărţişor". Elevii au confecţionat mărţişoare deosebite care au fost expuse în holul palatului copiilor.
Preşcolarii de la Grădiniţa cu Program Prelungit nr.4 "Mihai Eminescu" au realizat felicitări de ziua mamei în cadrul expoziţiei "În dar de ziua ta" organizată în holul palatului copiilor.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

9 Mai, "Ziua Europei este si ziua ta"

În cadrul summitului Uniunii Europene (UE) desfăşurat la Milano, în 1985, s-a hotărât ca data de 9 mai să devină „Ziua Europei”.  Cu această ocazie, în toată Europa, se desfăşoară în fiecare an acţiuni şi festivităţi care îşi propun să aducă instituţiile UE mai aproape de cetăţeni şi să consolideze legăturile dintre popoarele care fac parte din Uniune. Elevii de la cercurile artistice şi tehnice de la Palatul Copiilor vor participa la acţiunile cu tema: - "Galeria steagurilor UE",   - Corduneanu Vlad, clasa a IV-a - Crăciun Pîţu George, clasa a II-a  - Creţu Yasmina, clasa a IV-a - Huţu Ştefan, clasa a IV-a Andrei Elena, clasa a III-a Apetroaei Cătălina Emanuela, clasa a III-a Enache Luana, clasa a III-a Maftei Valentin, clasa a III-a Huludeţ Patrick, clasa a II-a Huludeţ Flavius, clasa a III-a Lupchian Matei clasa III-a - atelier de lucru cu tema "Să învăţăm despre Europa" 1. Todosi Ioana, clasa a III-a 2. Koczynscki