Treceți la conținutul principal

"Armonii de primavară"

Anticipând 8 martie, dar în acelaşi timp, vestitori ai primăverii,  unii dintre cei mai talentaţi artişti de la Palatul Copiilor Suceava, coordonaţi de profesorii Mihaela Schiotis şi Mihai Lungoci au oferit celor care au ales să petreacă dupăamiaza de duminică, 6 martie 2011 la Iullius Mall, un spectacol de dans şi muzică uşoară dedicat primăverii şi desigur, Zilei femeii.
Primăvara lui Vivaldi, a pregătit publicul pentru cadoul inedit oferit de micii artişti.
În spaţiul rezervat manifestărilor de acest gen, la etajul I al centrului comercial, trupele de dans Ritm Dans, Dinamic Dans şi Mini Dans au oferit un regal coregrafic pe acorduri ale lui Bregovici, cocktail de ritmuri American, Oriental, Vals.
Momentele coregrafice, versurile recitate de Mara Maxim au alternat cu cele de muzică uşoară şi muzică folk – Edy Hanuseac, Roxana Asavetei, Anca Alvădeanu Eliza Dumistrăcel, Georgiana Bucaciuc, Cătălina Tătăruşanu, Bianca Sumanariu, Răzvan Lupu şi formaţia de muzică folk a Palatului, piesele alese fiind dedicate primăverii – anotimpul renaşterii naturii şi desigur, un omagiu adus mamei.
Firmele Evel Mod şi Louise au prezentat colecţiile de primăvară pentru copii şi adolescenţi, micile manechine defilând încrezătoare în costumaţii pentru diferite ocazii.
Echipa de la Radio Infokids şi cercul de jurnalism de la Palat, prezentă la eveniment, a cules impresii calde, publicul, dar şi trecătorii fiind încântaţi să primească în dar, un splendid buchet de Armonii de primăvară.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

9 Mai, "Ziua Europei este si ziua ta"

În cadrul summitului Uniunii Europene (UE) desfăşurat la Milano, în 1985, s-a hotărât ca data de 9 mai să devină „Ziua Europei”.  Cu această ocazie, în toată Europa, se desfăşoară în fiecare an acţiuni şi festivităţi care îşi propun să aducă instituţiile UE mai aproape de cetăţeni şi să consolideze legăturile dintre popoarele care fac parte din Uniune. Elevii de la cercurile artistice şi tehnice de la Palatul Copiilor vor participa la acţiunile cu tema: - "Galeria steagurilor UE",   - Corduneanu Vlad, clasa a IV-a - Crăciun Pîţu George, clasa a II-a  - Creţu Yasmina, clasa a IV-a - Huţu Ştefan, clasa a IV-a Andrei Elena, clasa a III-a Apetroaei Cătălina Emanuela, clasa a III-a Enache Luana, clasa a III-a Maftei Valentin, clasa a III-a Huludeţ Patrick, clasa a II-a Huludeţ Flavius, clasa a III-a Lupchian Matei clasa III-a - atelier de lucru cu tema "Să învăţăm despre Europa" 1. Todosi Ioana, clasa a III-a 2. Koczynscki