Treceți la conținutul principal

Cupa Sarbatorilor de iarna

Concursul de informatică „Cupa sărbătorilor de iarnă”, ediţia a IX-a, este organizat de Palatul Naţional al Copiilor Bucureşti, în cadrul proiectului interjudetean „Printre fulgi de nea şi megabiţi, în data de 12 decembrie  2014.

Elevii participanți vor realiza desene și povești iulustrate pe calculator, cu tematică de iarnă:

1. Barîlă Ștefana  cl.II, secțiunea Paint 
2. Roman Matei cl. III, secțiunea Povești
3. Roman Mihnea cl. IV, secțiunea Povești 
4. Roman Matei cl. III, secțiunea Paint 
5. Roman Mihnea cl. IV, secțiunea Paint 
6. Aga Claudia cl. IV, secțiunea Povești 

7. Ungureanu Bogdan cl. V, secțiunea Paint 

Succes participanților!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

9 Mai, "Ziua Europei este si ziua ta"

În cadrul summitului Uniunii Europene (UE) desfăşurat la Milano, în 1985, s-a hotărât ca data de 9 mai să devină „Ziua Europei”.  Cu această ocazie, în toată Europa, se desfăşoară în fiecare an acţiuni şi festivităţi care îşi propun să aducă instituţiile UE mai aproape de cetăţeni şi să consolideze legăturile dintre popoarele care fac parte din Uniune. Elevii de la cercurile artistice şi tehnice de la Palatul Copiilor vor participa la acţiunile cu tema: - "Galeria steagurilor UE",   - Corduneanu Vlad, clasa a IV-a - Crăciun Pîţu George, clasa a II-a  - Creţu Yasmina, clasa a IV-a - Huţu Ştefan, clasa a IV-a Andrei Elena, clasa a III-a Apetroaei Cătălina Emanuela, clasa a III-a Enache Luana, clasa a III-a Maftei Valentin, clasa a III-a Huludeţ Patrick, clasa a II-a Huludeţ Flavius, clasa a III-a Lupchian Matei clasa III-a - atelier de lucru cu tema "Să învăţăm despre Europa" 1. Todosi Ioana, clasa a III-a 2. Koczynscki

Ziua Europei, 9 mai

Viitorul Europei depinde de fiecare dintre noi si trebuie sa-i determinam pe elevi sa capete o alta viziune, o mentalitate integratoare, un comportament democratic, sa fie continuatorii valorilor naţionale în contextul celor europene. Elevii de la Cercul de informatica au sărbătorit Ziua Europei prin realizarea unor lucrari cu tema "Traiesc in Europa". Cele mai bune lucrări au fost ale elevilor: Sumanar Paul, Solcan Cezar, Ripan Gabriela, Pomparau Adelyn, Lazar Sabina, Rotaru George, Paduraru Andreea, Apetroaei Catalina, Cusnir Daria, Grigoras Ana Maria, Manole Cosmin, Creţu Yasmina, Braşcan Delia și Vasiliu Maria.