Treceți la conținutul principal

De Paşte - "Atelierul lui Bocanila"


Activităţile derulate contribuie la dezvoltarea spirituală a elevilor faţă de sărbătorile creştine de Paşte.
Cei mai buni elevi la grafica pe calculator din clasele II, IV si a V-a de la cercul de informatică: Sumanar Paul clasa a II-a, Petracovici Tudor clasa a II-a, Aciobăniţei Bianca clasa a II-a, Curic Bianca clasa a IV-a, Creţu Anastasia clasa a IV-a, Ciornodolea Paula, clasa a IV-a, Iacoban Tudor, clasa a V-a,  Apăvăloaie Mihai clasa a IV-a si Rusu Cezar, clasa a IV-a, entuziasmati de sosirea Pastelui, au realizat pe calculator desene si picturi specifice acestei sarbatori.  • În perioada 13-15 aprilie 2011 copii cu vârste cuprinse între 6-13 ani, pot participa la activităţile recreative "Atelierul lui Bocănilă!"  în incinta Galleriei Suceava, str. Sofia Vicoveanca nr.1 organizat în colaborare cu Palatul Copiilor Suceava, Cercul de Tapiserie, coordonat de dna prof. Reuţ Marcela.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Scoala de vara Just4fun, Rarău

10 iulie - Cabana Rarău, Pietrele Doamnei, Piatra Șoimului, Mănăstirea Rarău

Scoala de vară: Tir sportiv cu arma

Tirul sportiv este un sport individual care constă în tragerea cu cea mai mare precizie la țintă fixă sau țintă în mișcare, folosind diferite arme de foc și din diferite poziții. Tirul cu arma poate fi practicat in Romania in cadrul a numeroase cluburi. Tirul sportiv  este o activitate relaxanta si distractiv, ce poate fi practicată atât in interior, cat si in exterior. Printre beneficiile tirului cu arma putem enumera: dezvoltarea disciplinei, cunoașterii de sine, a respectului de sine, îmbunătățirea capacității de concentrare, echilibrul, viteza de reacție, coordonarea mișcărilor si atenția. Este un sport ideal pentru adolescenți, fiind chiar unul dintre cele mai recreative.  Primele cluburi de tir sportiv au fost înființate în secolul al XIX-lea. Cel mai înalt for al sportului este Federația Internațională de Tir Sportiv (International Shooting Sport Federation, prescurtat ISSF). Astăzi a fost ziua dedicată tirului sportiv cu arma la Poligonul “Iacob Buiucliu” din Solca, fiind coordon…

Școala de vară Just4fun, activități recreative și distractive

Baza  de agrement ”Nada Florilor”, este amenajată în apropierea iazului Șomuz din Fălticeni. Amenajat pe o suprafață de peste 5.000 de metri pătrați, baza de agrement include trei piscine exterioare, o piscină interioară, un teren de sport multifuncțional, pistă de biciclete, coridoare pentru pietoni și două parcări. Oferta bazei de agrement Nada Florilor este diversă: șapte trasee  de tiroliană atât pentru adulți cât și pentru copii.
Cei 14 elevi participanți la școala de vară ”Just4fun” au parcurs cu succes majoritatea traseelor de tiroliană. La finalul activitatilor copiii au rezolvat chestionarele pregătite de doamna prof. Bumbu Nicoleta cu întrebări cheie privind locurile vizitate la cea de a III-a ediție a școlii de vară ”Just4fun”.
Jocurile distractive pregătite în această zi: transportarea unui pahar plin cu apă în condiții dificile de mers,  cu două tălpi gigantice :), jocul cu delicii culinare,  mâncarea covrigilor întinși pe sfoară fără a-i atinge cu mâna au fost savurate de …